KCC Kloakservice kører med slamsuger over hele Sydsjælland
Sådan begrænser du dyre kloakskader
28. september 2016
Show all

Ny slamsuger til Sydsjælland

KCC Kloakservice udfører slamsugerarbejde på hele Sydsjælland.

Slamsugeren fra KCC Kloakservice løser Sydsjællands kloakproblemer

Kloakmester Caspar Christensen fra Præstø har siden 2007 arbejdet sammen med slamsugerfirmaet Svego fra Stege. Opgaverne spænder fra højttryksspuling af markdræn, kloaksystemer, afløb, faldstammer, tanke og lignende.

For at imødegå den stigende efterspørgsel på kloakservice i lokalområdet har Caspar anskaffet sin egen slamsuger. Kunderne i hele Sydsjælland kan derfor nu få hjælp til kloakrensning hurtigere. Kloakmester Caspar Christen kan også udføre TV-inspektion, når årsagen til kloakproblemet skal findes. TV-inspektionen afslører om kloakproblemet fx skyldes rødder, brud, rotter, sætninger eller andre skader på kloaksystemet.

Som autoriseret kloakmester kan Caspar tilbyde hele pakken til sine kunder, så de ikke behøver at bestille andre fagfolk. Han har autorisation til at udføre reparationer på kloaksystemer og udføre ny kloakering. Det gør det nemt at være kunde hos os udtaler Caspar Christensen stolt.

Godt samarbejde med Svego slamsugerservice

Spuling af markdræn for områdets landmænd er en større opgave, så her arbejder han ofte sammen med slamsugerne fra Svego. Stor viden og mange års praktisk erfaring med at løse kloakproblemer gør holdet effektivt og hurtigt arbejdende. Slamsugere kan jo både spule og suge. Det gør dem velegnede til en lang række opgaver.

Vi kan tømme alle former for tanke, brønde og bassiner uanset om de indeholder spildevand eller regnvand. Har du behov for tømning af septiktanke, sivebrønde, køkkenbrønde, gårdbrønde, tagbrønde, sandfang og fedtudsillere, så kan vi hjælpe.

Når slamsugeren skal udføre rensning og højtryksspulig, så er det oftest kloakservice på faldstammer, toiletafløb, køkkenafløb, gulvafløb, kloakledninger, kloakrør, gennemløbsbrønde og faskiner dvs. alt i indendørs og udendørs afløb.

KCC Kloaservice løser kloakproblemer for:

  • Private & erhverv
  • Kommuner & institutioner
  • Boligforeninger & grundejerforeninger
  • Landbrug & industri
  • Sommerhusejere

Ring direkte til vores medarbejder på slamsugeren på telefon 61 38 71 01 og få en aftale.

Skriv et svar