Hurtig udrykning

Hurtig problemlokalisering

Hurtig problemløsning

Slamsugning​

Vores slamsuger renser dine stoppede kloakbrønde og afløb

Du har helt sikkert et kloakproblem når afløbet klukker eller ikke trækker ordentligt. Når dit toilet skylles og vandet stemmes op i toiletkummen, så er dine kloakrør eller brønde stoppede eller defekte.

Mellem kommunens hovedkloak og dit private kloaksystem findes ofte en såkaldt skelbrønd. Løft dækslet af og se om brønden er fyldt med vand. Er den fyldt, så er det kommunens hovedkloak som er stoppet.

Hvis skelbrønden er tom eller tør, skal problemet findes på din egen kloakledning. Prøv at skylle ud i toilettet og kig i skelbrønden. Forstoppelsen er på din private del af kloakken, hvis vandet ikke løber gennem skelbrønden. Du skal selv betale for rensningen af dit eget kloaksystem.

Kontakt vores kloakmand på telefon 61 75 71 01 for at løse problemet.

Vores store slamsuger løser kloakopgaver over det meste af Sydsjælland og øerne. Slamsugning er effektiv til at rense sandfangsbrønde og tanke, men vi kan også rense og spule fx et stoppet toilet, en køkkenvask, et gulvafløb, en faldstamme eller andre afløb. Vi er hurtige og effektive til at hjælpe dig.

Uanset om du bor i nærheden af Præstø, Stege, Vordingborg, Næstved, Slagelse eller Ringsted så kan vi hurtigt hjælpe dig. Du ringer blot direkte til vores servicemedarbejder på slamsugeren og får en aftale.

Ring direkte til vores slamsuger på telefon 61 75 71 01 og få en aftale med chaufføren fra KCC Kloakservice i Præstø.

Vores moderne slamsuger er hurtig og effektiv til sugeopgaver, men kan også trykspule. Køretøjet benytter vi dagligt til opgaver som fx:

  • Tømning af sandfang
  • Tømning af septiktanke & trixtanke
  • Tømning af fedtudskillere, olie- og benzinudskillere
  • Spuling, rensning og fjernelse af sand fra vej- og kloakbrønde
  • Rensning af kloakledninger, samletanke, sivebrønde, køkken- og gårdbrønde, slambassiner, pumpebrønde, tagbrønde, spildevandstanke m.m.
  • Rensning og transport af tørstof, flydende affald og væsker

Lad os kontakte dig

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KLOAKMESTER C. CHRISTENSEN APS

Kirkagerstræde 15, Skibbinge, 4720 Præstø
Telefon: + 45 61 75 71 01
Email: info@godkloak.dk

CVR.: 34079986